Svaka organizacija,klub ili udruženje ima svoje određene ciljeve za koje se bori i zbog kojih ustvari postoji pa tako i naša čije samo ime asocira na našu djelatnost.Mi kao klub imamo više ciljeva a tri osnovna su:
1. Organizacija oldtajmer izložbi tradicionalno svake godine na teritoriji Crne gore sa što većim brojem gostiju iz okruženja a sve u cilju prezentovanja oldtajmer vozila koja postoje u našoj zemlji i saradnje sa sličnim klubovima iz inostranstva.
2. Pravno zastupanje svih vlasnika oldtajmer vozila u Crnoj Gori kao i borba za bolji položaj u zakonu za sva vozila koja se mogu nazvati oldtajmerom to jeste inicijativa za promjenu zakona i olakšice prilikom registracije istih.
3. Podizanje svijesti našeg naroda u njihovom odnosu,ponašanju prema oldtajmerima,njihovim vlasnicima i stvaranje prave slike o tome šta ustvari znači taj (popularan u svijetu) hobi i koliko on zaista vrijedi.
Osim navedenih ciljeva naša organizacija će u saradnji sa drugim ne vladinim organizacijama kao i sa državnim organima raditi na raznim projektima vezanih za sami automobilizam,bezbjednost u saobraćaju i kulturno umjetničke manifestacije.

izletvv